Assessment
Assessment

Screening en toetsing van planners

Wil je graag weten of de kwaliteiten van een medewerker of kandidaat aansluiten bij de functie van planner? Of wens je meer inzicht in het potentieel van een planner of leidinggevende?

Nieuw item

Het vakgebied van personeelsplanning en workforce management is bijzonder veelzijdig. Het vereist een specifieke combinatie van professionele kennis en vaardigheden. Met meer dan 30 jaar ervaring onder de gordel is Déhora de partner bij uitstek om je (nieuwe) planners te toetsen en screenen. En dat doen we uiteraard niet uit de losse pols.

Assessment voor planners

Déhora heeft op basis van jarenlange ervaring een assessment voor personeelsplanners ontworpen. Dit assessment bestaat uit een set capaciteitentests, een persoonlijkheidstest, een learning agility test, de moderne postbaktest, een kennistoets en een roosteroefening. Ook gaan we door middel van een interview met de planner dieper in op de vereiste competenties.

De standaard competenties van een planner zijn:

  • communicatief vaardig
  • goed in samenwerken
  • initiatiefnemend
  • sterk probleemoplossend vermogen
  • goed in plannen en organiseren
  • flexibel/aanpassingsvermogen
  • stressbestendig

Assessment voor planning managers

Veel leidinggevenden hebben te maken met Workforce Planning. Bijvoorbeeld voor het behalen van kwaliteitsdoelstellingen en budgettaire eisen. Déhora biedt op maat gemaakte assessmentpakketten aan, afhankelijk van de wensen en beoogde doelstellingen van uw organisatie . Uit het assessment komen voorspellende waarden naar voren die wij graag uitgebreid toelichten. Dit zal het maken van eventuele vervolgkeuzes en acties vergemakkelijken.

Opleidingen

We moedigen organisaties aan de mythe van de perfecte planner los te laten en om in te zetten op ‘teachable fit’. Rekruteer kandidaten op basis van groeipotentieel, investeer in begeleiding en vakspecifieke trainingen in workforce planning en management. Laat kandidaten bouwen aan ervaring en kennis.

En dat kan in onze Academy. We hebben trainingen en workshops voor zowel’ nieuwe’ als reeds ervaren planners of dispatchers.

Onze trainingen en coaching worden gegeven door experts die in de praktijk elke dag bezig zijn met het vak als planner en die kennis willen overdragen. Hun ervaring en voeling met verschillende sectoren is één van de grootste troeven waar iedereen van profiteert. 

Bekijk onze opleidingen

Vrijblijvende informatie?
Heb je interesse in een assessment voor een van je (nieuwe) planners?
Tinne Peeters

Stuur Tinne een e-mail
T+32(0)3 218 95 39
mail t.peeters@dehora.be

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.