Wie zijn we?

De Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé referentie op het gebied van workforce planning en workforce management.  We begeleiden organisaties, groot en klein, bij de optimalisatie en de professionalisering van personeelsplanning - en alles wat daarbij komt kijken. 

Déhora is uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor personeelsplanning en workforce management. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag. Wereldwijd hebben wij diverse partnerships. Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning.

Waarvoor kan je bij Déhora terecht?

We adviseren en begeleiden in de volle breedte van ons vakgebied. Of het nu gaat om consultancy, onderzoek, training, planningssoftware, detachering of werving & selectie van (interim) planners. Voor maximale ontzorging kan je zelfs je volledige personeelsplanning uitbesteden. Het is onze kracht om ons snel in te werken in nieuwe omgevingen en uitdagingen. Dankzij onze brede kijk en expertise zijn we in staat om ook sectoroverstijgende kennis en inzichten toe te passen

Passie voor planning

Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. Déhora heeft kantoren in Nederland, België, Polen en Tsjechië. Onze specialisten zijn werkzaam door heel Europa.

Onze expertise wordt gevoed door praktijkervaring, maar zeker ook door de koppeling met wetenschappelijk onderzoek welke uitgevoerd wordt door ons eigen onderzoeksbureau. Die koppeling leidt tot nieuwe inzichten en innovatieve diensten op ons vakgebied, waar u als opdrachtgever altijd als eerste van profiteert.

Stel een vraag  Meer informatie over Déhora?

Vrijblijvende afspraak?
Ben je op zoek naar een partner op het gebied van planning en workforce management?
Déhora België

Uitbreidingstraat 60 – 62
2600 Berchem

tel +32(0)3 218 95 39
mail info@dehora.be

Met ruim duizend klanten in diverse sectoren, weten we wat nodig is om het béste uit je planning te halen

Voor kandidaten en werkgevers

Heb je interesse voor een job als planner? We nodigen je graag uit om een account te maken of om te solliciteren op een van de openstaande vacatures.

Ben je een werkgever die nood heeft aan een nieuwe personeelsplanner, service planner of dispatcher? Ontdek waarom Déhora dé expert is in personeelsplanning.

Nieuwe uitdaging?  Op zoek naar talent?

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.