Vacatures en opdrachten

Een job als planner of dispatcher?

Vacatures en opdrachten

Vind nu je nieuwe job als planner.

Favoriete vacatures

Je hebt geen vacatures als 'favoriet' opgeslagen.

Werken als planner

Werk je graag met mensen? Ben je klantvriendelijk en spontaan? Zoek je een (nieuwe) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures voor personeelsplanners, dispatchers, logistiek planners,... In tal van sectoren, en in heel België.

Bekijk de vacatures 

Voel je je als een vis in het water bij disciplines zoals bedrijfsprocessen, werkorganisatie en personeelsinzet? Heb je een goed inlevingsvermogen? Durf je verantwoordelijkheid te nemen en ga je...
Bekijk deze vacature
Evere
Heidelberg
Heidelberg, marktleider in de grafische sector en printindustrie, zoekt samen met Déhora een Coördinator van Servicetechniekers in regio Brussel.
Bekijk deze vacature
Jette
Basic-Fit
Om het HR-Team te versterken en om de planning centraler te kunnen aansturen, is Basic-Fit op zoek naar een Planner met een analytische geest en een leergierige ingesteldheid.
Bekijk deze vacature
Gent
Werk voor GCM mee aan de dagelijkse realisatie van uitdagende projecten in maintenance, construction en engineering. 
Bekijk deze vacature
Sint-Niklaas
Sabcobel
Voor de uitbreiding van de planningsafdeling, gaan we met Sabcobel op zoek naar een tweede planner!
Bekijk deze vacature
Antwerpen
Omwille van de snelle groei van de activiteiten bij Motrac Handling & Cleaning, gaat Déhora op zoek naar een nieuwe Service Planner.
Bekijk deze vacature

Voor kandidaten en werkgevers

Heb je interesse voor een job als planner? We nodigen je graag uit om een account te maken of om te solliciteren op een van de openstaande vacatures.

Ben je een werkgever die nood heeft aan een nieuwe personeelsplanner, service planner of dispatcher? Ontdek waarom Déhora dé expert is in personeelsplanning.

Nieuwe uitdaging?  Op zoek naar talent?

Maak een gratis account

Wil je een fantastische job als planprofessional vinden? Maak een account en laat ons weten hoe jouw ideale job als planner, dispatcher, logistiek planner,… eruit ziet.

Lees meer

Onze klanten
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.