Nieuwe uitdaging?
Nieuwe uitdaging?

Een carrière als planner

Ben je geprikkeld door het vak van planning? Heb je zin om aan de slag te gaan als planner of planmanager? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar nieuwe jobopportuniteiten in het vak van planning? Dan ben je op de goede plek!

Nieuw item

We helpen je alvast op weg in je carriére. Déhora biedt je de mogelijkheid om succesvol aan de slag te gaan als planprofessional bij uiteenlopende organisaties, in verschillende sectoren. Op deze website vind je actuele vacatures in personeelsplanning, service planning, manpower planning,...

Maak een profiel aan

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? We nodigen je uit om een profiel aan te maken op deze website. Laat ons weten hoe jouw ideale job eruit ziet. Je ontvangt automatisch een bericht wanneer we een vacature ontvangen die voor jou erg interessant kan zijn.

Maak hier een profiel aan

Meer informatie?

Stuur Laura een e-mail
T+32(0)3 218 95 39
mail l.waets@dehora.be 

De juiste persoon op de juiste plaats
kan het verschil maken.

Op zoek naar talent?

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker op de planning? Of heb je tijdelijk nood aan interim ondersteuning? Daar kunnen wij bij helpen.

Onze diensten voor werkgevers

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.