FAQ
Nieuw item
Mijn nieuwe item
FAQ

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ik wil graag zelf een vacature plaatsen?

Dat kan zeker! Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden.

Ik wil me ontwikkelen in het vak van personeelsplanning, kan dat bij jullie?

Daarvoor kan je terecht in onze eigen Academy. We bieden o.a. een vakopleiding in personeelsplanning, maar ook enkele opleidingen voor planners met ervaring, of leidinggevenden van personeelsplanning. Je vind alle trainingen op www.dehora.be.

Ik ben geïnteresseerd in detachering, werving & selectie of in een instroom talent traject. Hoe kom ik in contact met Déhora?

Je kunt reageren op een van onze openstaande vacatures. Bij de vacature is aangegeven of het om detachering, werving & selectie of om een instroom talent project gaat.

Ik heb een vraag over personeelsplanning en roosters, kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard, dat is waar ons hart ligt! Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren met je vraag of uitdaging. Vraag zeker naar onze referenties in verschillende sectoren. Meer informatie vind je op www.dehora.be.

Voor welke periode kan ik een tijdelijke Déhora planner inschakelen?

Onze planners zijn inzetbaar voor verschillende periodes. Of je nu extra hulp nodig hebt om een korte drukke periode te overbruggen, of je een planner of dispatcher wilt vervangen die voor langere tijd buiten strijd zal zijn.

Zijn Déhora dispatchers/planners enkel in Vlaanderen inzetbaar?

Nee hoor, onze eigen topplanners kunnen aan de slag in heel België. Zowel in de Nederlandse, Engelse als de Franse taal.
De ene planner
is de andere niet!

Onze diensten

Onze dienstverlening inzake personeelsplanning, roosters en workforce management is erg veelzijdig. Je kan bij ons terecht voor o.a.

  • Advies over roosters en werktijden
  • Korte interim opdrachten
  • Software voor personeelsplanning
  • Outsourcing van personeelsplanning
  • Onderzoek 

Meer weten?

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.