Vind talent
Vind talent

Onze diensten voor werkgevers

Eén op de drie organisaties in België vindt moeilijk (de juiste) werknemers. Bij een knelpuntberoep zoals personeelsplanner, dispatcher of logistiek planner is dat nog lastiger. Daar kunnen wij bij helpen.

De planner of ‘roosteraar’ is een spilfunctie binnen een bedrijf. Dus worden er hoge kwalitatieve eisen gesteld aan kandidaten: ervaring, communicatievaardigheden, analytisch vermogen, meertaligheid, flexibiliteit, multitasking en stressbestendigheid. Wij gaan op zoek naar dat talent om uw planning een extra boost te geven.

De juiste persoon op de juiste plaats kan een groot verschil maken, daarom richten we ons zowel naar werkgevers als naar kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken.

We staan steeds garant voor een persoonlijke, flexibele en vlotte aanpak. We bouwen daarbij een vertrouwensrelatie op om zo een perfecte match te kunnen realiseren voor je organisatie.

Werkwijze en expertise

Déhora is al meer dan 30 jaar onafhankelijk expert in personeelsplanning. Die specialisatie is absoluut onze grote sterkte. Onze ervaring vind je terug in onze professionele werking en kennis bij onze medewerkers. Daarom worden we ook vaak gevraagd voor de invulling van uiteenlopende planning functies.

Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor je zoektocht naar een nieuwe planner. Maar ook voor tijdelijke ondersteuning door een planner. In onze ondersteuning gaan we all the way.

Diensten van Déhora

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.