Werving & Selectie
Werving & Selectie

Ondersteuning bij Werving & Selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker op de planning? Of je nu op zoek bent naar een personeelsplanner, manpower planner, logistiek planner, dispatcher of transportplanner. Wij gaan gericht op zoek naar uw nieuwe medewerker en zorgen voor een goede invulling van je vacature.

Wat kan je verwachten?

Persoonlijk intakegesprek: We leren je organisatie eerst kennen. Hoe ziet je werkomgeving eruit? Welk profiel zoek je? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? We luisteren graag naar de verwachtingen en noden binnen uw bedrijf om zo een vacature op maat te kunnen invullen. Vervolgens maken we een functie- en competentieprofiel op, en gaan we gericht op zoek naar kandidaten die goed passen binnen je specifieke wensen en de cultuur van jouw bedrijf of afdeling.

Screening en toetsing: zodra we een aantal geschikte kandidaten hebben gevonden volgt een uitgebreide toetsing en screening. Hiervoor hebben we een aantal specifieke instrumenten ontwikkeld. Ook je interne kandidaten kunnen we onder de loep nemen.

Coaching en opleiding: desgewenst kunnen we je ‘nieuwe’ planner(s) klaarstomen voor het vak. Onze trainingen en coaching wordt geboden door docenten uit de praktijk. Experts die elke dag bezig zijn met het vak als planner en die kennis willen overdragen.

Vrijblijvende afspraak?
Wens je graag ondersteuing bij de rekrutering van een planner of dispatcher?
Laura Waets

Stuur Laura een e-mail
T+32(0)3 218 95 39
mail l.waets@dehora.be

We zoeken, screenen en toetsen je nieuwe medewerkers
We helpen je meer te halen uit je personeelsplanning

Onmiddellijk een planner nodig?

Zoekt je per direct een planner om bijvoorbeeld afwezigheid of ziekte te overbruggen? We kunnen je tijdelijk invullen met een ervaren planner of planning manager van Déhora. Zo kan je met gerust hart op zoek naar uw nieuwe medewerker.

Onze planners en managers zijn in heel België beschikbaar. Met brede kennis en ervaring inzake personeelsplanning en software.

Meer informatie  

Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.